Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Indiáni vezou tři body z Chomutova!

28.11.2013 20:05

Aktuálně třetí tým extraligové tabulky, hokejisté HC Škoda Plzeň, zvítězil na ledě posledního Chomutova 2:1. O vítězství rozhodli Hollweg a Tomáš Sýkora!

DSC_3336

Hokejisté HC Škoda Plzeň završili ve čtvrtek večer "venkovní dvojboj" a tentokrát si vezou tři cenné body z ledu aktuálně posledního Chomutova. Severočechy zdolali v předehrávce 25. extraligového kola na jejich ledě 2:1 a s 45 body na kontě si indiáni upevnili třetí místo v tabulce! Naopak Chomutov zůstává beznadějně poslední. Severočechům nepomohla ani čerstvá posila - americký útočník Mark Bomersback, který se postavil proti bývalým spoluhráčům...

Na góly byla nejbohatší úvodní třetina. Už ve 2. minutě se mistr z Plzně radoval poprvé, to když Ryan Hollweg dostal parádní přihrávku od Tomáše Sýkory a trefil se do protipohybu brankáře Růžičky. Piráty z Chomutova to nezaskočilo. Naopak, odpověděli hned o pár minut později. V 5. minutě se kotouče zmocnil Krstev, přihrál Balejovi a ten se trefil od modré. Plzeňský brankář se během úvodní dvacetiminutovky rozhodně nenudil. Jen v první třetině si připsal Machovský 11 úspěšných zákroků!

Plzeň rozhodla už v 25. minutě! Ve 2. třetině indiáni přidali na tempu, povzbudila je přesilovka a rázem se obraz hry změnil. V 25. minutě Tomáš Sýkora překonal domácího brankáře střelou z velkého úhlu a bylo rozhodnuto. Chomutov se sice pokoušel o vyrovnání, ale marně. Plzeňského gólmana Machovského se překonat nepodařilo. V 48. minutě měl šanci chomutovský kapitán Bartečko, ale neuspěl, stejně jako 56. minutě Hřebejk a vyrovnání nepřinesla ani závěrečná power play.

Branky a nahrávky: 5. Balej (Krstev, J. Mrázek) - 2. Hollweg (T. Sýkora), 25. T. Sýkora (Dvořák, J. Jeřábek).

FOTO:Ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství