Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Velká premiéra! Loosovy interiéry hostily první svatbu - FOTKY

22.02.2016 12:51

Známé Loosovy interiéry v Plzni se poprvé staly dějištěm důležitého životního rozhodnutí. Poprvé hostily svatbu. Interiéry jsou k pronajmutí i na další účely.

FOTO_www.adolfloosplzen (1)
FOTO_www.adolfloosplzen (1)FOTO_www.adolfloosplzen (2)

Architektonický skvost, kterým se Plzeň pyšní i v zahraničí, neslouží jen k veřejným prohlídkám a pro nadšence do architektury. Prostory je možné si také pronajmout. Poprvé od svého otevření se Loosovy interiéry staly také dejištěm svatby.

Za účasti nejen rodiny, ale i desítek svatebčanů se prvním novomanželským párem, který svůj svazek zpečetil právě v Loosových interiérech, stali manželé Cibulkovi. "Jako vůbec první pár si své ano řekli v unikátním prostředí Loosových interiérů novomanželé Aneta a Vojtěch Cibulkovi. Svatební obřad se konal přímo v bývalém salonu Krausových v Bendově 10, který vyniká zrcadlovými stěnami, bílo-zeleným mramorem a kazetovým stropem z tmavého mahagonu. Jako zázemí pro focení svatebních fotografií využili novomanželé také Loosův interiér v Klatovské 12," říká Helena Prokopová z organizace Plzeň - TURISMUS.

Kvůli pronájmu Loosova interiéru se nemusíte hned ženit! Prostor je k mání i na další akce...

Byt v Bendově ulici má kapacitu 40 míst a je nutné si ho rezervovat 3 měsíce předem. Pronájem, který zahrnuje dobu od 9 do 14 hodin, vyjde na 4 tisíce. Podmínkou ovšem není, že by se zájemci o pronájem museli v bytě hned brát. Prostory bytu v Bendově ulici jsou k pronájmu i pro nejrůznější komerční nebo nekomerční účely. Na tři hodiny vyjde pronájem na 3 tisíce, každá započatá hodina pak vyjde na pět set korun.

Zájemci se nicméně musí předem domluvit a je nutná osobní konzultace. Podrobnosti k pronajímání najdete na www.adolfloosplzen.cz.

FOTO: www.adolfloosplzen.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT