Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Kvůli počasí nabraly spoje MHD v Plzni zpoždění na několika linkách

04.02.2019 8:02     04.02.2019 8:26

Počasí zkomplikovalo provoz MHD v Plzni také v pondělí ráno. Zpoždění nabraly i ranní spoje tramvajových linek číslo 1 a 4. Přinášíme podrobnosti.

FOTO_QAP_CZ (2)

Sněžení, které v neděli zasáhlo celý region, dělá nadále problémy. V Plzni nabraly některé linky MHD zpoždění i v pondělí ráno. Problémem byly i padlé stromy a námraza na tramvajových trolejích.

Komplikace zasáhly ranní spoje autobusové linky číslo 20 kvůli padlému stromu v ulici Na Roudné. Podobně na tom byla i linka číslo 51 ze Starého Plzence na Slovany. Tam pro změnu padl strom na silnici v Koterově. Krom toho ranní spoj ze Starého Plzence nabral zpoždění i kvůli nesjízdné vozovce.

Zhoršené povětrnostní podmínky stály také za problémy na trolejbusové lince číslo 10 v Tylově ulici směrem na Čechurov. Se zpožděním ranních spojů museli počítat i cestující tramvajemi. Týkalo se to tramvají linek číslo 1 a 4, které vyjíždí ráno z vozovny na Slovanech. Kvůli námraze na troleji se zpozdily spoje směrem na Košutku, do Bolevce i na Bory.

MHD v Plzni se potýkala s problémy kvůli počasí také během neděle. Nejprve ráno při prvním přívalu sněhu, následně do provozu zasáhly i padlé stromy a v průběhu dne také rozsáhlý výpadek dodávky proudu. Podrobnosti se dočtete zde.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT