Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Návštěvy povolují další nemocnice v Plzni. Chřipka je na ústupu

01.03.2019 8:57

Epidemie chřipky skončila a nemocných dál ubývá. Další nemocnice v Plzni tak přistoupily ke zrušení zákazů návštěv. Lidé, kteří do nemocnic přichází, by ale měli dál být ohleduplní.

IMG_1226

Nemocných chřipkou a dalšími respiračními nemocemi v regionu dál ubývá. Nemocnice v kraji tak postupně v tomto týdnu rušily zákazy návštěv. 

Od pátku 1. března přistoupila ke zrušení omezení také Mulačova nemocnice. Už před několika dny stejný krok učinila i nemocnice Privamed a stejně tak FN Plzeň i Domažlická nemocnice. Přístupná jsou už také všechna oddělení ve Stodské nemocnici a dalších. 

Každopádně lidé by při návštěvách u svých blízkých v nemocnicích měli být dál ohleduplní. "I když jsou návštěvy umožněny bez omezení, apelujeme nadále na návštěvníky, aby se chovali zodpovědně a v případě příznaků virózy či chřipky návštěvu nemocných raději odložili, popřípadě aby si při kontaktu s nemocnými zakrývaly ústa a nos například papírovým kapesníkem a při návštěvě nemocnice důsledně dodržovali hygienu rukou," dodává mluvčí Nemocnic Plzeňského kraje Jiří Kokoška.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT