Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

02.06.2024 11:10

Region zasáhly bouřky!

Výstraha před bouřkami platí v celém Plzeňském kraji až do dnešní 20. hodiny

01.06.2024 18:21

Plzeňská muzejní noc nalákala davy lidí - FOTKY

Již 20. ročník Plzeňské muzejní noci nabídl v pátek 31. května veřejnosti nahlédnout nejen do muzeí netradičním způsobem. Připraven byl bohatý program. Podívejte se na FOTKY.

Obvod řeší problémy kolem obchodního centra Gera! Na lokalitu dohlíží strážníci

22.10.2019 10:56

První plzeňský obvod řeší stížnosti na hluk a nepořádek v okolí OC Gera. Podle obvodu jsou problémy spojené s hudebním klubem. Na lokalitu dohlíží i strážníci.

klub

Vedení prvního plzeňského obvodu začalo ve velkém řešit množící se problémy v lokalitě v okolí OC Gera. V oblasti dochází k rušení veřejného pořádku.

"V poslední době se začaly množit stížnosti na zvýšený hluk a nepořádek v okolí znovuotevřeného klubu Arena v OC Gera. Tento problém nás velice trápí a snažíme se ho dostupnými prostředky řešit, avšak skutečně se nejedná o snadný úkol. Především jsme v kontaktu s provozovatelem klubu a důrazně na něho apelujeme, aby nedocházelo k podávání alkoholu mladistvým," uvádí první plzeňský obvod. Podle vedení radnice ÚMO1 je problémem je i to, že teenageři velmi často nakupují alkohol v okolních obchodech nebo si ho nosí rovnou z domova.

Na oblast ve větší míře dohlíží také městská policie. "Z tohoto důvodu jsme dlouhodobě v kontaktu s Policií ČR a Městskou policií Plzeň, která na místo pravidelně dojíždí a snaží se udržet veřejný pořádek v okolí," potvrdil obvod. Nedávno strážníci v okolí klubu řešili mimo jiné případ dvou opilých školáků. Teprve 14letý kluk nadýchal dokonce víc jak 1 promile (o případu QAP.CZ informoval v článku zde).

Obvod se nyní obrací na veřejnost a žádá o spolupráci. "Rádi bychom proto vyzvali všechny občany k součinnosti a okamžitému nahlášení rušení nočního klidu nebo jakéhokoliv protiprávního jednání, kterého budou svědkem v okolí klubu Arena, na služebnu Policie ČR či Městské policie Plzeň," informuje ÚMO1.

FOTO: ÚMO1

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství