Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Plzeň navštívili hosté z Kazachstánu, Indonésie a Ruska

08.02.2011 13:22

Na Krajském úřadu Plzeňského kraje zněla v pondělí 7. února pestrá směsice cízích řečí. Hejtman Milan Chovanec totiž přijal velvyslance z Kazachstánu, velvyslankyni z Indonésie a generálního konzula Ruské federace v ČR.

Velvyslankyně Indonésie: Emeria W. A. Siregar s doprovodem
Jednání hejtmana Milana Chovance s delegací Kazachstánu Velvyslankyně Indonésie: Emeria W. A. Siregar s doprovodemKonzul Alexander Budaev a Generální konzul Ruské federace v Karlových Varech Sergej V. Ščerbakov.

Hejtman Plzeňského kraje Milan Chovanec přijal v pondělí 7. února celkem tři zahraniční delegace. Do Plzně totiž zavítali velvyslanci z Kazachstánu a Indonésie, a také generální konzul Ruské federace v ČR.

Společně se zástupci Rady Plzeňského kraje přivítal na krajském úřadu Milan Chovanec nejprve velvyslance Kazachstánu Anarbeka Karaševa.

Další vzácnou návštěvou, která do Plzně zavítala, byla velvyslankyně Indonésie: Emeria W. A. Siregar s doprovodem, která je na několikadenní návštěvě České republiky.

Do třetice pak hejtmanství v pondělí navštívil generální konzul Ruské federace v ČR v Karlových Varech  Sergej V. Ščerbakov s konzulem Alexanderem Budaevem.

"Se všemi delegacemi byly projednány možnosti navázání konkrétní spolupráce v oblasti obchodu, služeb a cestovního ruchu. Plzeňský kraj zdůraznil snahu pomoci regionálním firmám a v současné době se připravuje pracovní cesta zástupců krajské samosprávy a regionálních podnikatelů do východních států," informovala mluvčí Krajského úřadu Plzeňského kraje Petra Jarošová s tím, že cílem těchto cest je navázat konkrétní obchodní a investiční kontakty. "V případě zájmu cesty povedou také do Kazachstánu."

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT