Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

01.06.2024 18:21

Plzeňská muzejní noc nalákala davy lidí - FOTKY

Již 20. ročník Plzeňské muzejní noci nabídl v pátek 31. května veřejnosti nahlédnout nejen do muzeí netradičním způsobem. Připraven byl bohatý program. Podívejte se na FOTKY.

Plzeň bude mít další malé strážníky. Děti se mohou dál hlásit

23.09.2017 14:21

V tomto týdnu odstartoval v Plzni už třetí ročník kroužku "Malý strážník". Ačkoliv se už další běh rozjel, děti se mohou i dál hlásit. Nudit se rozhodně nebudou...

MS2017

Kroužek "Malý strážník" probíhá v Plzni ve spolupráci městské policie a Střediska volného času RADOVÁNEK. Děti se v průběhu školního roku mohou těšit na nejrůznější exkurze, výlety a naučí se i řadu velmi důležitých věcí.

Nováčky v kroužku přivítal dokonce zástupce velitele městské policie Marek Šilhan. "Dětem popřál hodně kvalitní zábavy a řekl jim, že už se těší, až se s nimi opět potká na konci školního roku, při slavnostním vyřazení na plzeňské radnici za účasti pana primátora," říká mluvčí městské policie Jana Pužmanová.

V průběhu nadcházejících měsíců se mohou děti opět těšit na výlety na nejrůznější stanoviště složek integrovaného záchranného systému. Čekají je i ukázky práce městské policie. V minulosti mimo jiné vyrazily děti například i s detektorem kovu na hřiště, aby se přesvědčily, že i taková místa pro ně mohou znamenat nebezpečí v podobě nejrůznějšího odpadu. Naučily se tak, jak se chovat například v případě, že najdou odhozenou injekční stříkačku.

Malí strážníci se navíc mohou těšit na již zmiňované slavnostní vyřazení, které je v podstatě stejné jako oficiální ceremoniál při vyřazování skutečných strážníků. Na reportáž a fotogalerii z prvního vyřazení na radnici se můžete podívat zde.

FOTO: Městská policie Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství