Plzeňští strážníci se zabývali opilou těhotnou ženou a porušením mimořádného opatření!

30.09.2020 18:50

Strážníci z Městské policie Plzeň předali státní policii hned čtyři osoby, které byly v celostátním pátrání. Dále řešili porušení mimořádného opatření v jedné z plzeňských provozoven a opilou těhotnou ženu. 

DSC04888

Úterý 29. 9. bylo pro strážníky Městské policie Plzeň velmi vyvedené. Strážníci předali kolegům z Policie ČR hned čtyři osoby v celostátním hledání. 

První osobou byla pětatřicetiletá žena, kterou hlídka městské policie spatřila v 9,45 hodin na zastávce MHD na Americké třídě. Další, kdo krátce po 13,00 hodině zavítal na obvodní služebnu policie, byl jednačtyřicetiletý muž. Toho strážníci spatřili na rohu ulic Americká a Martinská. Dalšího muže strážníci zahlédli na přechodu pro chodce na Klatovské třídě ve 14,40 hodin. 

Půl hodiny před půlnocí vyjížděli lochotínští strážnici do Plaské ulice, kde mělo docházet k rušení nočního klidu. Na místě osmadvacetiletý muž hlídce sdělil, že je nejspíš v pátrání PČR, což se později potvrdilo a pro muže si přijela Policie ČR. 

Ve Skrétově ulici v Plzni bylo veselo i po 22. hodině. Z toho důvodu byla na adresu restauračního zařízení přivolána hlídka Městské policie Plzeň.

„Je to protiústavní a už to řeší můj právník," sdělil strážníkům majitel provozovny. V místnosti se kolem půl dvanácté v noci nacházelo dvacet osob. Touto záležitostí se bude nadále zabývat hygiena. 

V pátek 25. 9. vyjížděli strážníci k opilé ženě. Až na místě zjistili, že se jedná o budoucí maminku.

Žena nadýchala 3,43‰. Strážníci ženu objevili na zastávce MHD v ulici Na Chmelnicích. Žena si stěžovala na bolesti břicha, hlídka na místo zavolala záchrannou službu, která převezla cizinku do nemocnice. 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT