Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Stavba v Černicích zasáhne do dopravy! Od července se hlavní tah uzavře

30.06.2016 14:24

Výstavba měnírny v Černicích v Plzni zasáhne od července zásadně i do dopravy. Na objížďku budou muset najet i trolejbusy a autobusy. Omezení potrvá do konce prázdnin.

IMG_0226

Stavba takzvané měnírny odstartovala letos na jaře přípravnými pracemi, teď už se rozjela naplno. Od července se navíc významně dotkne i dopravy a to jak automobilové, tak MHD. Od pátku 1. července se uzavře Štefánikova ulice.

"Hlavní práce se budou dělat během prázdnin, kdy bude výluka trolejbusů a automobilové dopravy. Během prázdnin bude dokončeno horní vedení, zastávky i komunikace. V září už se bude stavba dodělávat," popisuje Zdeněk Říha ze SVSMP.

S velkými změnami by měli počítat cestující MHD. Stavba a uzavírka se dotkne celkem čtyř linek. "V prázdninových měsících bude probíhat rekonstrukce Štefánikovy ulice za postupných uzavírek s vyloučením provozu MHD. V I. etapě od 1. 7. 2016 do cca 21. 8. 2016 dojde k uzavírce Štefánikovy ulice v úseku Fialková – K Plzenci, která ovlivní trasy a zastávky linek č. 10, 13, 23 a N2," informovaly Plzeňské městské dopravní podniky.

Trolejbusy číslo 10 a 13 i autobusy 23 a N2 budou jezdit obousměrně přes objížďku po trase Štefánikova – Fialková – Nepomucká – K Plzenci – Štefánikova.

Podrobnosti k režimu provozu MHD a konkrétní změny v zastávkách i trasách najdete zde.

FOTO: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT