Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

02.06.2024 12:14

Kvúli zaplavení byl v Plzni neprůjezdný Rondel

Hasiči odčerpali vodu, nyní je místo již průjezdné

02.06.2024 11:10

Region zasáhly bouřky!

Výstraha před bouřkami platí v celém Plzeňském kraji až do dnešní 20. hodiny

Stromy na Lochotíně a Vinicích se rozsvítí bez ohňostroje a programu

27.11.2021 11:01

Také v plzeňském obvodu 1 reagují na zhoršující se epidemickou situaci. Vánoční stromy se za několik dní rozsvítí, ale bez plánovaného programu. Změní se i program akce Adventní Roudná.

2

"S ohledem na zhoršující se epidemickou situaci a aktuální vládní opatření přistoupil první městský obvod ke zrušení kulturního programu během slavnostního rozsvícení vánočních stromů v parku U Bazénu na Lochotíně a na Vinicích. Konat se zde nebude ani malý vánoční trh a ohňostroj," uvedla Miroslava Vejvodová z tiskového oddělení ÚMO Plzeň 1.

Na Lochotíně se strom rozsvítí 30. listopadu a na Vinicích 7. prosince. „Situace nás mrzí, protože jsme se na akci moc těšili. Nyní je ale přednější zdraví nás všech,“ uvedla k tomu starostka prvního městského obvodu Helena Řežábová.

Změny budou i na další plánované akci s názvem Adventní Roudná, která se koná 2. prosince od 16 do 18 hodin. "Kostel Všech svatých bude otevřený a lidé si tu budou moci prohlédnout nově opravenou sakristii. Otevřena též bude nedaleká nově opravená kaplička Cyrila a Metoděje. Vánoční trh se však neuskuteční, rozlévat se pak nebude ani svařák," uvedla dále Miroslava Vejvodová.

ilustrační foto

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství