Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nová týdenní předpověď: Mrznoucí srážky přinesou v dalších dnech náledí

22.11.2018 7:01

Náledí a kluzké silnice nás budou podle všeho trápit hned několik dnů. Podle nové týdenní předpovědi musíme počítat s mrznoucími srážkami, na horách by mohlo zasněžit.

6

V čtvrtek bude převážně zataženo a mlhavo. Místy se bude vyskytovat slabé mrholení nebo sněžení, ojediněle i mrznoucí mrholení s tvorbou slabé ledovky. Nejvyšší teploty se dostanou mezi 1 až 5 stupňů.

Hodně podobné to bude i v pátek, kdy nás čeká zataženo nízkou oblačností nebo mlhy, místy opět mrholení, které bude i mrznoucí. Během dne by mohlo být výjimečně místy i polojasno. V noci naměříme +3 až -1 stupeň, přes den 3 až 7.

Sobota přinese většinou zataženou oblohu, místy mlhy a mrholení. Postupně bychom měli počítat i s občasným deštěm. Srážky budou na horách přecházet ve sněžení. V noci klesnou teploty až k -1 stupni, přes den vystoupí mezi 3 až 7 stupňů.

V neděli bude oblačno až zataženo, místy ale až polojasno. I tak se ojediněle objeví déšť, na horách také sněžení. Noční teploty budou mezi +3 až -1 stupněm, denní mezi 4 až 8 stupni.

V pondělí bychom měli počítat s oblačnou až zataženou oblohou a slabým deštěm. Srážky budou od středních poloh smíšené nebo sněhové. V noci spadnou teploty mezi +3 až -1 stupeň, přes den se vyšplhají mezi 1 až 5 stupňů.

Vyhlídka počasí od úterý do čtvrtka podle ČHMÚ: "Oblačno až polojasno, ojediněle slabé sněžení. Nejnižší noční teploty 0 až -4 °C, postupně místy při malé oblačnosti kolem -7 °C. Nejvyšší denní teploty -2 až +3 °C."

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT