Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Přibývá zraněných cyklistů a chodců

29.07.2011 8:54     29.07.2011 12:03

V létě přibývá dopravních nehod, při kterých jsou zraněni cyklisté i chodci. Jen ve čtvrtek 28. července se v Plzeňském kraji staly tři a v pátek v Plzni porazila chodce tramvaj. Buďte na silnicích opatrní!

Chodci a cyklisté by si měli na silnicích dávat větší pozor.  Jen ve čtvrtek 28. července skončili v Plzeňském kraji tři z nich v péči lékařů a dalšího chodce porazila v pátek 29. července v Plzni tramvaj.

Pátek 29. července

Krátce po půl dvanácté dopoledne došlo na křižovatce Zbrojnické a Františkánské ulice v Plzni ke střetu chodce s tramvají. Na místo ihned vyjela sanitka Rychlé záchranné služby.

Čtvrtek 28. července

V Radčické ulici v Plzni porazila krátce před půl pátou odpoledne dodávka cyklistu. Profesionální hasiči ze stanice Plzeň - Střed mu poskytli první ošetření a poté jej do nemocnice převezla Zdravotní záchranná služba.

Dalšího cyklistu porazilo osobní auto před 14. hodinou v Brožíkově ulici v Třemošné na severním Plzeňsku. I tady poskytovali první pomoc profesionální hasiči, a to z Plzně - Košutky. Cyklistu pak ještě ošetřil lékař Zdravotní záchranné služby.

Do třetice došlo k nehodě se zraněním v půl dvanácté dopoledne v Benešově ulici v Nýřanech. Tentokrát srazil automobil chodce. "Při příjezdu hasičů seděl na chodníku a komunikoval," uvedla mluvčí Hasičského záchranného sboru Plzeňského kraje Alena Marešová s tím, že zraněného si od nýřanských hasičů převzal lékař Zdravotní záchranné služby.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT