Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

V boji o senátorské křeslo vyhrál Václav Chaloupek

15.10.2016 15:35     15.10.2016 16:10

Ve 2. kole senátorských volbe v Plzeňském kraji vyhrál poměrně jasně Václav Chaloupek z politického hnutí Občané a patrioti. Získal 60,71 procent hlasů. 

vaclav-chaloupek

Senátorem pro volební obvod číslo 7 v Plzeňském kraji bude v dalších letech Václav Chaloupek, známý plzeňský režisér, ochránce přírody a zastupitel Plzně.

Druhé kolo senátorských voleb se podle očekávání u občanů s velkou ochotou zamířit k urnám nesetkalo. V Plzeňském kraji byla volební účast 14 a půl procenta. Václav Chaloupek získal po prvním velmi těsném kole poměrně slušný náskok před svojí soupeřkou Dagmar Terelmešovou z ČSSD. K vítězství mu pomohlo 60,71 procent hlasů.

Druhé kolo senátních voleb probíhalo od pátečního odpoledne do sobotní 14. hodiny. Tentokrát voliči dostali volební lístky až přímo na místě. V Plzeňském kraji se letos volil senátor pro druhý plzeňský obvod, okolní obce jako Letkov, Tymákov, Losinou a Starý Plzenec a zároveň pro severní část Klatovska a celé jižní Plzeňsko.

FOTO:www.obcanepatrioti.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT