Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Doubravka hledá nejkrásnější okno obvodu! Přihlaste se

10.08.2016 10:57

Po Křimicích vyhlásila i plzeňská Doubravka soutěž o nejkrásnější květinovou výzdobu okna nebo balkonu. Fotky se mohou zasílat na obvod až do konce srpna.

Foto QAP

Plzeňská Doubravka vyhlásila v letošním létě novou soutěž. Po tom, co si lidé oblíbili "tipovačku" na fotografie z obvodu, přišel nápad se soutěží o nejkrásnější výzdobu oken a balkonů.

S inspirací na novu soutěž přišla na obvod přitom jedna z obyvatelek obvodu. "V Doubraveckých listech máme soutěž s fotkami z obvodu, kdy lidé tipují, kde to přesně je. S nápadem na soutěž ohledně výzdoby přišla jedna z obyvatelek Doubravky, je to mimochodem pravidelná účastnice soutěže s fotkami. Nápad se nám líbil, tak jsme to spustili," vysvětluje starosta obvodu Michal Chalupný.

Na radnici už doputovalo i několik snímků. Otázkou ovšem je, kolik jich nakonec bude, protože chladné léto květinám tak úplně nepřeje. Každopádně soutěž běží až do konce prázdnin. Do konce srpna mohou lidé své fotky zasílat mailem na adresu foltynovap@plzen.eu. Tři nejlepší snímky pak bude vybírat porota.

Obdobnou soutěž vyhlásily také plzeňské Křimice. Podrobnosti se dočtete v článku zde.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT