QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Kulturní dům v Horní Bříze se již rýsuje! Podívejte se na aktuální FOTKY

27.06.2023 12:51

Kulturní dům Klub v Horní Bříze prochází velkou rekonstrukcí. Nová podoba se již rýsuje. Co se na stavbě aktuálně děje? Přinášíme fotky a informace.

rekonstrukce KD Horní Bříza_0623_Horní Bříza (2)
rekonstrukce KD Horní Bříza_0623_Horní Bříza (2)rekonstrukce KD Horní Bříza_0623_Horní Bříza (1)rekonstrukce KD Horní Bříza_0623_Horní Bříza (3)rekonstrukce KD Horní Bříza_0623_Horní Bříza (4)rekonstrukce KD Horní Bříza_0623_Horní Bříza (5)rekonstrukce KD Horní Bříza_0623_Horní Bříza (6)rekonstrukce KD Horní Bříza_0623_Horní Bříza (7)rekonstrukce KD Horní Bříza_0623_Horní Bříza (8)

„Hotové jsou veškeré rozvody i elektroinstalace vč. obsluhy scénického osvětlení a zvukové aparatury. V současné chvíli je položený parket i vinil. Posunuly se také obkládací práce - obložené jsou již toalety, obkládá se zázemí kuchyně, brzy se začne s obkládáním vestibulu, který bude zdobit znak města,“ řekl QAPu Petr Koza, místostarosta města Horní Bříza.

Kompletní rekonstrukce kulturního domu na severním Plzeňsku začala v září 2022. Na fotografiích je asi nejviditelnější, že zmizelo lešení z velkého sálu. „Nový strop je již hotový, byl řešen s důrazem na zachování kvalitní akustiky prostoru,“ popsal místostarosta s tím, že pokračují také práce na klimatizaci. „Momentálně je hotová strojovna klimatizace pro restauraci, bude se pracovat na strojovně pro sál.“

„Na opravu nyní ještě čeká plastika kohouta s hadem nad jevištěm i plastika v prostoru baru pro balkón, v takzvané "pětce". Obě díla budou pečlivě restaurována,“ prozradil Petr Koza.

Celková předpokládaná cena rekonstrukce je 25 mil Kč. Kvůli neočekávaným problémům se termín dokončení o měsíc posouvá. „Hotovo by mělo být nikoli začátkem září, ale na jeho konci,“ dodal místostarosta.

Foto Horní Bříza

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT