Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Hodně sladké klání! V Černošíně soutěžili o nejchutnější moučník - FOTKY!

19.03.2019 14:57

V černošínském motorestu Vlčák se konalo velké soutěžní klání. Hospodyňky totiž přinesly k ochutnání své moučníky, hodnotila je porota i návštěvníci.

P1014234
P1014234P1014235P1014240P1014243P1014244

O víkendu se v černošínském motorestu Vlčák konala premiéra soutěže O nejchutnější moučník. Do soutěže  bylo anonymně přihlášeno 17 sladkých kousků, které hodnotila nejenom porota, ale také i přítomní diváci.

A rozhodnout se pro nejlepší, to prý vůbec nebylo jednoduché, jak uvedla Hana Merglová. „Všechny moučníky byly skvěle propracované a moc chutné. Nakonec si vítězství odnesla Petra Rumlerová, která přinesla Dort Pavlova. Druhé místo získaly Medové řezy s čokoládovou polevou od paní Mileny Filipčíkové a třetí příčku získaly Žravé řezy Nadi Pézlové, " uvedla Hana Merglová, členka poroty.
Cenu diváků pak získala Jiřina Honomichlová, která upekla čokoládový dort s Eliškou Merglovou.

Vítězové si odnesli zajímavé ceny. „Moc děkuji účastníkům, že si dali tu práci a něco dobrého upekli a přinesli. Zvláštní poděkování bych chtěla poslat autorce kuchařek Vaříme srdcem Andree Saskové z Mariánských Lázní, která věnovala hezké ceny, ale díky si zaslouží i kolektiv motorestu Vlčák a dalším, co se nějakým způsobem podíleli. Těšíme se na další ročník,“ dodala Merglová.

Cenu diváků si odnesla Jiřina Honomichlová. „Pekla jsem s kamarádkou Eliškou čokoládovo- ořechový dort. Cena diváků nám udělala radost, dostaly jsme i cenu, byla tam kuchařka, kniha, forma na pečení a další dárky. Překvapila mě docela vysoká účast. A nejhezčí bylo to, že pak jsme si všichni sedli ke stolům a mohli jsme vše ochutnat,“ uvedla Honomichlová.

 

Martina Sihelská

Foto: Honomichlová Jiřina

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT