Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Krimi příběh: Jak babička krade v obchodě peněženku

15.01.2021 14:28

Tenhle příběh je pravda, bohužel. Člověk by řekl, že staří lidé si váží svého života, jsou ohleduplní k ostatním lidem a především k lidem přibližně stejně starým.

QAP_foto (7)

Byla jednou jedna babička, která oslavila už pětasedmdesátileté narozeniny. V listopadu se podívala do své ledničky a nevěděla, co vařit. Proto se vydala na nákup do jedné prodejny v Plané. Nakoupila si potraviny, které má ráda a vydala se k pokladně.

Na pokladním pásu měla vyskládané zboží další babička. Té bylo úctihodných 84 let. Byla moc hodná, chtěla si rychle nákup uklidit, aby pustila babičku lupičku a nezdržovala. V té rychlosti si ale odložila peněženku na odkládací pult a to neměla dělat. Této nepozornosti si všimla ve frontě čekající petasedmdesátiletá babička lupička a peněženku odcizila. A že si přišla na pěkný výdělek.  "V ní se nacházela finanční hotovost ve výši 3 500 korun, stravenky v hodnotě 1 000 korun, platební karty, osobní doklady a další osobní věci poškozené," uvedla mluvčí policie Dagmar Jiroušková.

A jak celý tento krimi příběh skončil? Babička lupička měla dnes nepříjemné setkání s policisty. "Plánští policisté dnešního dne sdělili podezření ze spáchání přečinu neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku," dodala mluvčí policie.

Foto: Qap.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT