Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Finsko porazilo Česko vysoko 7:0

11.02.2012 14:38

Doslova debakl zažil český hokejový tým na Švédských hrách. S Finskem padli čeští hokejisti vysoko 0:7, což je nejvyšší porážka v historii vzájemných soubojů.

Nejvyšší porážku v historii vzájemných soubojů zažil v sobotu 11. února český hokejový tým na Švédských hrách. Češi padli s Finskem 0:7.

Od dvanácti hodin hostila stockholmská hala Globen hokejové utkání mezi českým a finským hokejovým týmem. Do zápasu vstupovali Česi s optimismem a sebevědomím z porážky Švédů 2:1.

Do české branky se postavil Tomáš Pöpperle, na Jakuba Kováře čeká branka až v posledním utkání s Ruskem.

Již úvod byl pro Čechy velmi nešťastný. V rámci české přesilovky dokázali Finové vstřelit gól a následně hokejisté v modrobílém přidali do konce třetiny ještě dva další. Souhra Čechů v útočném pásmu byla velmi slabá.

S tříbrankovým náskokem vstupovali Finové do druhé třetiny, opět český tým přehrávali, doslova opanovali českou třetinu. Ve druhé třetině přidali další dva góly a své vedení tak zvýšili na 5:0.

Poslední třetina nebyla ničím překvapivá, Seveřané udrželi rychlé tempo a přidali další dva góly na konečné vítězné skóre 7:0.

Nejlepšími hráči byli vyhlášeni Petr Hubáček a Juhamatti Aaltonen.

Český výběr čeká další zápas s Ruskem v neděli 12. února od 12.00 hodin.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství