Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Fotbalový podzim završila Plzeň vítězstvím nad Duklou

06.12.2015 21:14

K zápasu posledního ligového kola nastoupili v neděli 6. prosince hráči Viktorie Plzeň na vlastní půdě. Soupeřem se jim stala Dukla Praha.

Foto Pavel Němeček (8)

Na půdu plzeňské Viktorie zavítala v neděli 6. prosince Dukla Praha, tedy jeden ze dvou celků, který dokázal Viktorii v dosavadním průběhu Synot ligy porazit. Plzeňané tak měli aktuálně jedenáctému celku co vracet.

Odplatu začali viktoriáni na fotbalovou jedničku, už ve čtvrté minutě napřáhl z hranice vápna levačkou Tomáš Hořava a brankář Rada si na první míč mířící na jeho bránu ani nesáhl, Viktoria tak šla do vedení 1:0. Během první půle pak bylo k vidění ještě několik šancí, žádnou z nich se ale v branku přetavit nepodařilo. Hosté se do vyložené šance dostali až v úplném závěru poločasu. Po závaru stříleli v rychlém sledu Hanousek a Berger, ale ani jeden z nich míč do brány neprotlačil.

Druhý poločas načali viktoriáni podobně gólově jako první půli. V 55. minutě našel Patrik Hrošovský přesným míčem z volného přímého kopu hlavu Jana Baránka, pro kterého nebylo problém z bezprostřední blízkosti překonat Radu a vstřelit tak svou letošní čtvrtou ligovou branku, stav utkání byl 2:0. Jeden z nejsvětlejších momentů druhé půle přišel chvíli před vypršením základní hrací doby. Jan Holenda si na pravé straně hřiště poradil s dvěma obránci Dukly a v situaci, kdy mohl sám zakončovat, ještě našel Jana Kovaříka. Ten si počkal na vhodný okamžik a střelou do šibenice uzavřel gólový účet zápasu na 3:0.

FC Viktoria Plzeň - FK Dukla Praha 3:0 (1:0)

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT