Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Příměstské tábory jsou pro rodiče spásou!

06.05.2013 8:40

Blížící se konec školního roku spustil neuvěřitelný zájem o příměstské tábory v Plzni. Řada z nich už teď hlásí plně obsazené kapacity. Velkým hitem se staly především sportovní tábory.

inline

Děti už se sice nemůžou dočkat konce školního roku, rodiče ale mají z prázdnin už teď těžkou hlavu. Jako každý rok budou řešit často dost těžkou otázku: Kam s dětmi ? Skutečným darem z nebes se tak staly nejrůznější příměstské tábory. Hitem jsou hlavně ty se sportovním zaměřením. 

Obrovského zájmu ze strany rodičů se těší třeba sportovní areál Škodaland v Plzni na Borech, který nabízí hned několik typů táborů. Zaměřené jsou samozřejmě na sport a děti během času stráveného v táboře využívají prakticky kompletní vybavení areálu. 

"I přes velkou konkurenci v nabídce příměstských táborů si rozhodně na zájem nemůžeme stěžovat. Právě kvůli tomu jsme už museli u některých turnusů dokonce navýšit kapacitu. Velký zájem je nejen o celkově sportovní tábory, ale také o ty se zaměřením na in-line brusle. V rámci tohoto tábora děti stráví vždy velkou část času na bruslích a můžou se zdokonalit v bezpečné jízdě," řekl QAPu Jan Hála ze Škodalandu.

Ceny příměstských táborů se také v letošním roce pohybují okolo 2.000 za týden.

"U nás se začíná na částce 1.500. Děti mají během celého dne zajištěný pitný režim, jídlo včetně svačiny a dohled zkušených lektorů. Navíc u nás máme posunutou věkovou hranici, takže děti k nám můžou už od 5 let a nejsou tedy vázány na zahájenou školní docházku," dodává Jan Hála.

Rodiče, kteří by chtěli děti do táborů ještě teď přihlásit, mají nejvyšší čas. Do konce května budou podle odhadů všechny termíny obsazené.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT