Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Multifunkční areál České údolí láká už před otevřením

11.03.2011 8:21

Sportovně - kulturní multifunkční areál České údolí je krátce před otevřením, to se plánuje na polovinu dubna. Už teď tam ale lidé chodí a centrální obvod právě tyto návštěvníky varuje. Během dokončovacích prací není v areálu bezpečno. Koukněte na fotky areálu během prací i před dokončením.

Areál České údolí (6)
skatepark2 české údolíAreál České údolíAreál České údolí (1)Areál České údolí (2)Areál České údolí (3)Areál České údolí (4)Areál České údolí (5)Areál České údolí (6)Areál České údolí (7)Areál České údolí (8)Areál České údolí (9)Areál České údolí (10)Areál České údolí (11)Areál České údolí (12)

Sportovně-kulturní multifunkční areál České údolí je v poslední fázi před slavnostním otevřením. Přesto někteří lidé využívají areál ke sportu a procházkám už teď. Centrální obvod žádá veřejnost, aby tam nechodila.

"Velice nás těší, že už teď lidé projevují o areál v Českém údolí tak velký zájem. Bohužel sportoviště není možné otevřít pro veřejnost před dokončením všech finálních prací. Chceme touto cestou všechny zájemce požádat, aby na pozemek nevstupovali a počkali si na slavnostní otevření v dubnu," řekl starosta centrálního obvodu Jiří Strobach.

Přestože na chod areálu už nyní dohlíží správce, zejména mladí lidé bez zábran využívají skatepark. Přicházejí ale i rodiny s dětmi, senioři nebo pejskaři.

"Sportovně-kulturní multifunkční areál chystáme slavnostně otevřít v polovině následujícího měsíce, kam všechny občany srdečně zveme. Předběžný termín máme nyní stanovený na 15. dubna. Záleží nám především na bezpečnosti návštěvníků areálu a to při probíhajících závěrečných pracích nemůžeme zajistit," doplnil místostarosta obvodu Radislav Neubauer.

Na fotkách uvidíte, jak se areál vyvíjel a jak to vypadá před dokončením.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství