Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Cestující vlaky v regionu čekají další výluky

23.02.2016 10:17

Na přelomu února a března čekají na cestující vlaky v kraji další výluky. Autobusy nahradí vlaky na Rokycansku, ale i na jižním a severním Plzeňsku.

RegioShark křest

Cestující vlaky v regionu musí znovu počítat se změnami. Na přelomu února a března dojde na další výluky. Na Rokycansku na začátku března odstartuje nepřetržitá výluka až do poloviny května. Autobusy budou ale jezdit místo vlaků i z Plzně do Dobřan a Třemošné.

Aktuálně pokračuje výluka na trati Rokycany - Nezvěstice, a to až do 28. února. Jde o večerní výluku mezi Rokycany a Mirošovem v trvání vždy od 20:50 do 23:59. V úseku jezdí autobusy místo celkem čtyř osobních vlaků. Nepřetržitá výluka se pak chystá na Rokycansku od 1. března. Týkat se bude úseku Rokycany - Příkosice a potrvá až do poloviny května.

Od začátku března pak začne výluka také na trati číslo 160 z Plzně na Žatec. Výluka se dotkne úseku Plzeň - Třemošná. Bude se jednat o nepřetržitou výluku od ranních hodin 1. března do 3. března, kdy bude výluka ukončená v 17:40.

Ve stejném období, tedy od 1. do 3. března, bude výluka platit také na trati 183 z Plzně na Železnou Rudu, konkrétně v úseku Plzeň - Dobřany. V tomto případě bude výluka probíhat vždy od 8:00 do 13:50.

Cestující Českých drah by tak měli pozorně sledovat veškeré informace. Přesné popisy systému dopravy v době trvání výluk se objeví i na dotčených stanicích. Další podrobnosti k výlukám zveřejní České dráhy v příštích dnech.

FOTO: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT