Auto CB ŠKODA nový SUPERB

FN Plzeň rozsvítila Vánoční strom splněných přání! Stanete se Ježíškem? (28.11.2018 09:01:00)

28.11.2018 9:01

I letos mohou zájemci z řad veřejnosti kupovat vánoční dárky pro jednotlivé pacienty FN Plzeň. Na seznamu nechybí ani dětská oddělení, kde jsou pacienti dlouhodobě.

dárky fn plzeň

Projekt Vánoční strom splněných přání FN Plzeň vznikl před několika lety a za dobu své existence potěšil celou řadu pacientů. Princip je velmi jednoduchý. Na webových stránkách nemocnice si může zájemce vybrat konkrétního pacienta nebo například oddělení a koupit dárek, který je potřeba.

"V našem fakultním Vánočním stromu splněných přání máme pacienty Dětského hematologicko-onkologického oddělení s jejich konkrétními přáními. V dalších ozdobičkách jsou oddělení, kde se léčí malé děti a popsané dárky zpříjemní dobu těm dětem, které nástup do nemocnice teprve čeká," informuje Fakultní nemocnice Plzeň.

Dětští pacienti jsou ovšem hospitalizovaní i na odděleních jako je například Chirurgická klinika, Oční klinika nebo třeba Infekční klinika. Nemocnice nicméně nezapomněla ani na další pacienty, kteří se nachází mimo jiné v oddělení Lůžek slouhodobě nemocných nebo na Geriatrickém oddělení. 

Podrobnosti, veškeré kontakty a postup nákupu i předání najdou zájemci zde.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
EUC
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte