Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Školačka skočila z třináctého patra paneláku!

19.12.2013 7:48

Neuvěřitelnou tragédii vyšetřuje kriminálka v Tachově. Skokem z 13.patra penláku se zabila teprve 14letá dívka. Jednou z vyšetřovacích verzí je sebevražda. Zemřela ještě před příjezdem záchranky!

DSC_9004

Obrovské neštěstí a rodinná tragédie se odehrála v Tachově. teprve 14letá dívka tam zemřela po pádu z třináctého patra paneláku. Jednou z vyšetřovacích verzí je samozřejmě sebevražda. Podle některých informací ale šlo o bezproblémovou dívku. Policie případ dál vyšetřuje.

Skoncovat se životem se nejspíš rozhodla teprve 14letá školačka v Tachově. "Můžu potvrdit, že policie vyšetřuje pád 14leté dívky ze třináctého patra věžáku v Tachově. Případ převzala Služba kriminální policie a vyšetřování v Tachově a vyloučené není, že dívka spáchala sebevraždu," řekla QAPu mluvčí policie Dagmar Brožová.

Právě skok z takové výšky nahrává verzi, že šlo o sebevraždu a dívka byla skutečně rozhodnutá svůj čin provést. Není jasné, jestli nechala dopis na rozloučenou. Na místo sice vyjela záchranka, ale dívce už pomoci nemohla.

"Dívka zemřela ještě před naším příjezdem. Podlehla mnohačetným poraněním, která byla neslučitelná se životem," potvrdil mluvčí zdravotnické záchranné služby Václav Ondra. Na místo měl vyrazit také vrtulník, ale kvůli počasí nemohl vzlétnout. Přesto ani jeho přítomnost by dívce život podle všeho nezachránila.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT