Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Na Česko se valí opět sníh

18.02.2013 21:32

Zima znovu přichází i do měst. Během úterý 19. února má sněžit téměř na celém území České republiky, večer bychom si navíc měli dát pozor na náledí!

Fotografie-0030

Úterý 19. února přinese opět sněžení, a to téměř na celém území České republiky. Večer se má podle meteorologů přidat místy i náledí!

Meteorologové předpovídají na úterý výraznější sněhové srážky. Sněžit má i v nížinách, kde mohou být srážky i smíšené. K večeru už má sněžení ubývat, zase se ale máme připravit místy na náledí.

V Plzeňském kraji má být během úterý zataženo a postupně má přijít od severu sněžení. Teploty se budou pohybovat od -1 do +2 stupňů Celsia. Na horách kolem -3 stupňů Celsia. 

Český hydrometeorologický ústav upozorňuje v Plzeňském kraji na sníh, sněhové jazyky i náledí. Upozornění platí hlavně pro řidiče.

"Očekáváme nový sníh 1 až 5 cm, od vyšších poloh 5 až 10 cm. Na horách se budou místy tvořit sněhové jazyky. Večer místy tvorba náledí," upozorňuje ČHMÚ - Regionální předpovědní pracoviště Plzeň.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT