Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Hokejoví mistři světa přivezou ukázat fanouškům pohár do Plzně! Kdy a kde?

19.06.2024 13:42

Čeští hokejisté vybojovali po čtrnácti letech titul mistrů světa. V kádru byla i plzeňská stopa, se kterou se budou moci plzeňští fanoušci už brzy potkat.

mistři světa v Plzni_0624_HC Škoda Plzeň

Svěřenci Radima Rulíka 26. května porazili ve finále v pražské O2 aréně Švýcarsko 2:0, čímž mohly naplno vypuknout velkolepé oslavy. Česko po 39 letech získalo zlaté medaile na domácím šampionátu! V kádru byla i plzeňská stopa, se kterou se budou moci plzeňští fanoušci potkat.

Jedinečnou šanci setkat se s mistry světa budou mít Plzeňané na nádvoří Plzeňského Prazdroje ve středu 3. července. Program začíná v 17:00.

Těšit se můžete na mistrovský pohár, zlaté medaile, či podpisové karty mistrů. Nebude chybět ani doprovodný program za účasti moderátora s bonusem koupi nové permanentky na novou sezónu.

Hokejové mistry přivítal na plzeňské radnici ve středu 19. června primátor Roman Zarzycký. "Bylo mi ctí na radnici přijmout hokejisty Dominika Kubalíka a Davida Špačka a členy realizačního týmu Adama Havla, Zdeňka Šmída a Petra Šulana. Před chvílí mi potvrdili, že přijdou na setkání mistrů s veřejností, které jako město Plzeň připravujeme s HC Škoda Plzeň a Plzeňským Prazdrojem," zveřejnil primátor na sociální síti Facebook.

Vstup na akci bude ZDARMA.

Foto HC Škoda Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte