Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

02.06.2024 12:14

Kvůli zaplavení byl v Plzni neprůjezdný Rondel

Hasiči odčerpali vodu, nyní je místo již průjezdné

Policie v Plzni šetří podvod! Zveřejnila záznamy z kamer a shání svědky

10.08.2017 15:29

Poměrně ohraný fígl se sjednáním půjčky využil zatím neznámý podvodník v Plzni. Policie případ vyšetřuje a má záznamy z kamer. Shání svědky!

Případ se odehrál ve druhé polovině července. Podvodník si vybral k samotnému setkání se svou obětí frekventované hlavní nádraží.

"Protiprávního jednání se měl neznámý pachatel dopustit dne 18. července 2017 před sedmou hodinou večer v Plzni v prostorách vlakového nádraží. Po předchozí domluvě pachatel přislíbil poškozenému poskytnutí finanční půjčky ve výši 100 000 korun. Od poškozeného obdržel dohodnutou zálohu na náklady spojené se sjednáním půjčky ve výši 7 658 korun. Do současné doby však k poskytnutí peněžní půjčky ze strany pachatele nedošlo," popisuje průběh mluvčí policie Veronika Hokrová.

Policie má aktuálně i popis pachatele. Mělo se jednat o muž ve věku okolo 30 let, světlé pleti a krátce střižených hnědých vlasů. Nasazené měl sluneční brýle a na sobě měl bílou společenskou košili, tmavé oblekové kalhoty a černé polobotky. V ruce si nesl pánskou kabelu černé barvy. Mluvil česky bez přízvuku.

V rámci vyšetřování získala policie i záznamy bezpečnostních kamer. Nyní shání svědky, kteří by poznali muže ze záznamů. "Žádáme všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat osobu zachycenou na kamerovém záznamu, aby neprodleně podali zprávu na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na tísňovou linku 158," dodává policejní mluvčí.

FOTO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství