Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

19.05.2024 16:02

Bouralo se na dálnici D5, auto narazilo do svodidel na km 114 ve směru na Prahu. Jeden pruh je neprůjezdný.

Další nehoda je u Chotíkova na silnici 20, střetla se dvě auta. Nehoda je bez zranění

Na Lipně řádí gang zlodějů motorů, vodní záchranka hledá svědky noční krádeže

17.09.2016 16:32

Hyenismus, který nemá obdoby... Během dnešní noci zaútočili zloději na Lipně na loď vodní záchranky. Z lodě byl odcizený motor a na lodi jsou i další velké škody. Vodní záchranáři hledají svědky a varují!

IMG_6666

Sice jsme zpravodajský server pro Plzeňský kraj, nicméně vodní záchranná služba nás požádala o pomoc při zveřejnění následující informace týkající se jižních Čech.  

"Dnes v noci byla vykradena záchranná loď VZS ČČK na Lipenské přehradě. Ze člunu byl odcizen lodní motor Honda 250 HP, navzdory jeho váze 300 Kg. Navíc loď odtáhli z maríny a nechali jí do rána se mlátit o kamenný násep. Jaké jsou škody na lodi, zatím nevíme...," uvedl Pavel Barák z Vodní záchranné služby.

Vodní záchranná služba upozorňuje všechny, že na Lipně zjevně zde řádí gang zlodějů motorů, protože v poslední cca 10 dnech bylo odcizeno více jak dvacet lodních motorů.

"Zatím nevíme, co všechno bylo z lodi odcizeno, je stále v ohledávání Policie. Můžeme ale říci, že letos tato loď záchránila celou řadu lidí, jak na vodní ploše, tak mimo ní. Díky jí za to," řekl dále Pavel Barák.

foto ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT