Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Pouť u Jiřího na Doubravce startuje! Potrvá až do příští neděle

18.04.2014 9:53

Jedna z největších a nejznámějších poutí v regionu začíná. U svatého Jiří na Doubravce už stojí atrakce a v sobotu 19. dubna vše odstartuje naplno. Hlavní část poutě se odehraje příští víkend.

pouť u sv jiri plzen 2012 (1)

Nejznámější pouť u svatého Jiří v Plzni na Doubravce každý rok naláká tisíce lidí. Také v letošním roce se mohou návštěvníci těšit na desítky atrakcí. Hlavní část pouti proběhne o příštím víkendu, už během celého týdne ale poběží pouť i s atrakcemi. V pracovní dny bude otevřeno od 14:00.

Louky u svatého Jiří na Doubravce znovu po roce patří pouťovým atrakcím. Už v sobotu 19. dubna se rozjede nejznámější pouť v regionu. "Už to připravujeme a zítra bude pouť otevřená od 10 hodin," potvrdil QAPu organizátor Vladislav Lagron.

Návtěvníci budou mít během týdne opět k dispozici desítky atrakcí a stánků s občerstvením a nejrůznějším pouťovým zbožím. Zhruba v polovině týdne k nim přibydou další. "Zatím bude v provozu první část atrakcí, asi v polovině týdne pak začnou najíždět další a celkem pak bude v provozu asi 56 atrakcí. Hlavní část pouti proběhne příští víkend 26. a 27. dubna," dodává Vladislav Lagron.

Pouť bude otevřená o víkendech od dopoledne, v týdnu minimálně během odpoledne a záležet bude na zájmu lidí...

Na své si přijdou malí i velcí milovníci poutí celý týden. "Otevírací doba bude o víkendu už od toho dopoledne a v pracovní dny tak od 14. hodiny. Zavírací doba bude záležet na lidech, jaký bude zájem, uvidíme," uzavírá Vladislav Lagron.

Pouť u svatého Jiří skončí v neděli 27. dubna, kdy proběhne také Poutní mše svatá v tamním kostele.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT