Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

15.05.2024 13:58

Fanoušci hokeje, zbystřete!

Originální medaile z MS jsou k vidění v plzeňském muzeu Depo Moto Art. Podívejte se na FOTKY.

Průjezd Voldušskou ulicí k Rokycanské nemocnici bude z důvodu rekonstrukce omezen

14.05.2024 18:00

Ve středu 15. května začne oprava komunikace k nemocnici – Voldušské ulice od křižovatky s Oseckou k odbočce do ulice Nad Nemocnicí (u horního parkoviště nemocnice) v Rokycanech.

silnice k Rokycanské nemocnici_MÚ Rokycany
silnice k Rokycanské nemocnici_MÚ Rokycanysilnice k Rokycanské nemocnici_MÚ Rokycany1silnice k Rokycanské nemocnici_MÚ Rokycany2silnice k Rokycanské nemocnici_MÚ Rokycany3

 Komunikaci je nutné opravit z důvodu špatného technického stavu povrchu.

Oprava silnice bude provedena frézováním povrchu a položením nového asfaltového povrchu. "Frézování provede zhotovitel ve středu 15. a ve čtvrtek 16. května za částečné uzavírky ulice Voldušské. Občané projedou k nemocnici jedním pruhem. Pokládka první asfaltové vrstvy bude provedena o víkendu 18. a 19. května, kdy dojde k úplné uzavírce komunikace k nemocnici (ulice Voldušská). Druhá vrstva asfaltu bude položena o následujícím víkendu 25. a 26. května. V případě nepřízně počasí o některém z víkendu se asfaltování posune o další víkend (1. a 2. června)," uvedla mluvčí Městského úřadu Rokycany Adriana Jarošová.

Při úplné uzavírce Voldušské ulice o víkendech je objízdná trasa pro občany jedoucí do nemocnice stanovena ulicí Oseckou a U Hvězdárny, občanům bude přístup k nemocnici vždy zachován. "Prosíme občany v případě úplné uzavírky o víkendech, aby minimalizovali příjezd k nemocnici," dodala mluvčí.

Občané z ulic Voldušská, Nad Nemocnicí, Pod Nemocnicí, Nad Kalvárií během daných víkendů mohou využít bez poplatku parkování na parkovišti u plaveckého areálu.

Foto Městský úřad Rokycany

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT