Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Pátrání: Pachatel nejprve nasedl na spřáhlo vlaku, poté se procházel na trati

14.06.2024 10:00

Policisté se zabývají případem výtržnictví, ke kterému došlo v úterý 11. června v půl deváté večer na železniční trati mezi obcemi Nezvěstice a Zdemyslice na Plzeňsku.

20230523_153711

Pachatel ohrozil svůj život a navíc se dopustil přečinu výtržnictví. "Podle dosud zjištěných skutečností nasedl dosud neznámý pachatel ve vlakové stanici na spřáhlo posledního vagonu vlakové soupravy a na této se vezl. Osoby si po nějaké době všiml strojvedoucí, který proto okamžitě zastavil vlak. Osoba následně ze spřáhla slezla a pokračovala pěšky po kolejích před vlakovou soupravou, čímž znemožnila vlaku pokračovat v jízdě," uvedla policejní mluvčí Michaela Raindlová.

Policisté žádají všechny občany, kteří by mohli k případu nebo k osobě podat jakoukoliv informaci, aby se osobně dostavili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na bezplatnou linku 158. "Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu výtržnictví a po dosud neznámé osobě pátrají," dodala mluvčí s tím, že dle prvotních informací z místa se mělo jednat o muže, který poté z kolejiště odešel neznámo kam.

Foto ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte