Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Policisté pátrají po Dušanu Kroščenovi, utekl z ústavu

03.07.2012 14:59

Policisté pátrají po šestnáctiletém Dušanu Kroščenovi, který 22. května utekl z diagnostického ústavu v Plzni, kde pobýval. Chlapec neutekl poprvé.

Policisté pátrají po 16letém Dušanu Kroščenovi, který utekl z Dětského diagnostického ústavu v Plzni. Pohřešuje se od 22. května tohoto roku.

Hledaný mladík utekl z Dětského diagnostického ústavu večer v 19:30 hodin a do současné doby o sobě nepodal žádnou zprávu. "Kroščen je vysoký 167 až 170 cm, hubené postavy, má černé krátké vlasy, černé oči. Zdánlivé stáří odpovídá věku 16 - 17 let. V době útěku byl oblečen do zeleného trika, modrých džínsů a byl bez obuvi," popsala mladíka policejní mluvčí Markéta Fialová.
Informace k výskytu nebo pobytu pohřešovaného muže přijme kterékoli policejní oddělení nebo operační důstojník na tísňové lince Policie České republiky 158.

Chlapec neutekl poprvé. Krátce před tím než zmizel, konkrétně 17. května letošního roku, pátrali policisté po tomto mladíkovi. Jen měl tehdy i botya jiné oblečení. Zmizel v Pražské ulici s kamarádem Patrikem Mižikárem, který byl ale ten den nalezen.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT