Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Práce na Klatovské třídě jsou v plném proudu. Jaká čekají na řidiče omezení? - FOTKY

16.05.2023 10:21

Rekonstrukce vodovodního řadu na Klatovské třídě v Plzni je v plném proudu. Od poloviny května až do konce srpna musí řidiči počítat s částečným omezením.

opravy vodovody Klatovská_0523_QAP (2)
opravy vodovody Klatovská_0523_QAP (2)opravy vodovody Klatovská_0523_QAP (1)opravy vodovody Klatovská_0523_QAP (3)opravy vodovody Klatovská_0523_QAP (4)opravy vodovody Klatovská_0523_QAP (5)opravy vodovody Klatovská_0523_QAP (6)opravy vodovody Klatovská_0523_QAP (7)

"V úseku mezi borskou věznicí a bývalou konečnou zastávkou tramvají u Borského parku jsme začali pracovat na rekonstrukci vodovodního řadu v celkové délce 326 metrů. Zhruba od poloviny května do konce srpna zde proto řidiči musí počítat s dopravními omezeními v podobě částečných uzavírek, průjezd tímto úsekem však bude zachován v obou směrech," informuje Vodárna Plzeň.

Aktuálně je na místě zakázán vjezd do zálivu u Borského parku, jinak není provoz výrazně omezen. Uzavírky by měly být během oprav pouze částečné.

Práce zasahují i do chodníku, který vede kolem borské věznice. Ani tam ale na chodce nečekají prozatím žádná výrazná omezení.

Vodárna upozornila občany, že v průběhu rekonstrukce může docházet k přechodnému zakalení vody. Žádné výrazné omezení dodávky vody však odběratelé podle vodárny nepocítí.

Foto 15.5.2023 QAP

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství