Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Prezident znovu vyjíždí do regionu. Jaký je jeho program?

09.02.2016 7:52     09.02.2016 8:31

Druhý den prezidentské návštěvy v Plzeňském kraji bude opět ve znamení setkání s představiteli měst, ale i studenty a občany. Kam a kdy zamíří prezidentská kolona?

FOTO_QAP_CZ (3)

Třídenní prezidentskou návštěvu Plzeňského kraje zahájil Miloš Zeman pobytem v Plzni a okolí. Během pondělí se setkal se zástupci kraje, navštívil i společnost Doosan Škoda Power a první den uzavřel v Dobřanech. V úterý ho čeká výjezd opět směrem na jih od Plzně.

Druhý den návštěvy zahájí prezident Miloš Zeman návštěvou Klatov. Připravené je setkání se studenty a vedením střední zemědělské a potravinářské školy. Na programu je také setkání s některými řediteli škol v ktaji. Následně zamíří prezidentská kolona do Chlumčan, kde čeká prezidenta návštěva firmy Lasselsberger. Druhý den návštěvy bude končit v Blovicích. Tam se mimo jiné mohou těšit na dekorování praporu města pamětní stuhou prezidenta. Stejnou mají už například na krajském úřadě a také na plzeňské radnici.

Jak vypadal první den návštěvy prezidenta, na to se můžete v podívat v reportáži.

Druhý den návštěvy prezidenta Miloše Zemana

Klatovy

10:40 - příjezd do Střední školy zemědělské a potravinářské Klatovy, setkání s vedením školy a vybranými řediteli středních škol Plzeňského kraje

11:25 - setkání s žáky klatovských středních škol, podpis prezidenta republiky do Pamětní knihy školy

Chlumčany

14:15 - návštěva společnosti Lasselsberger s.r.o.

14:20 - setkání s vedením firmy

15:00 - setkání se zaměstnanci

Blovice

16:00 - příjezd na Městský úřad Blovice

16:05 - setkání s představiteli města Blovice

16:40 - setkání s občany Blovic v Lidovém domě

17:15 - podpis prezidenta republiky do pamětní knihy města, dekorování praporu města Blovice pamětní stuhou prezidenta republiky

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT