Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

01.06.2024 18:21

Plzeňská muzejní noc nalákala davy lidí - FOTKY

Již 20. ročník Plzeňské muzejní noci nabídl v pátek 31. května veřejnosti nahlédnout nejen do muzeí netradičním způsobem. Připraven byl bohatý program. Podívejte se na FOTKY.

Restaurace budou zavírat ve 20 hodin, uvedl Blatný po zasedání vlády

07.12.2020 18:12

V pondělí 7. prosince znovu zasedala vláda. Řešil se návrat do stupně číslo 4 systému PES. Byly přijaty změny v opatření. Restuarace budou zavírat ve 20 hodin, prodej alkoholu na trzích je zakázán!

urad vlady blatny

„Skóre PES je na hranici 3 a 4, zatím nebudeme přecházet na stupeň 4,“ uvedl ministr zdravotnictví Jan Blatný.

Na základě nedodržování některých opatření vláda ale přistoupila k některým změnám. „Zkracujeme otevírací dobu barů, resturací a dalších stravovacích zařízení na 20. hodinu. Zakazuje se konzumace alkoholu na veřejnosti, a to po celý den. Zakazuje se prodej alkoholických nápojů na trzích. Výdejová okénka zavírají spolu s restauracemi. Ani přes den nelze prodávat alkohol ven z restaurace. Rozvoz jídla je bez omezení,“ uvedl Blatný s tím, že opatření platí od středy 9. prosince.

Dále Blatný uvedl, že medici se nyní navrátí do škol.

V pátek ministr Blatný uvedl, že se skiareály otevřou 18. prosince. Vláda tento bod ale neřešila, Blatný ho stáhl. „Odsunuli jsme rozhodnutí o tom, kdy budou zprovozněny lyžařské vleky. Návrh na 18. prosince jsem stáhnul a nebylo o něm jednání,“ uvedl Blatný.

Ministr Havlíček o skiareálech: „Platí to, že je připraven manuál, nicméně budeme ho zveřejňovat, až vláda odsouhlasí termín, kdy se skiareály budou moci otevírat,“ uvedl ministr průmyslu a obchodu Karel Havlíček.

ilustrační foto Úřad vlády ČR

 

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství