Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

02.06.2024 12:14

Kvúli zaplavení byl v Plzni neprůjezdný Rondel

Hasiči odčerpali vodu, nyní je místo již průjezdné

02.06.2024 11:10

Region zasáhly bouřky!

Výstraha před bouřkami platí v celém Plzeňském kraji až do dnešní 20. hodiny

Rondel prochází obnovou! Omezení potrvá do konce prázdnin - FOTKY

14.07.2015 12:48

Řidiči v Plzni musí počítat během prázdnin s dalším omezením. Tentokrát se týká kruhového objezdu Rondel nad Karlovarskou. Práce potrvají do konce srpna a vyjdou na několik milionů. Přinášíme podrobnosti.

FOTO_QAP_CZ (11)
FOTO_QAP_CZ (1)FOTO_QAP_CZ (2)FOTO_QAP_CZ (3)FOTO_QAP_CZ (4)FOTO_QAP_CZ (5)FOTO_QAP_CZ (6)FOTO_QAP_CZ (7)FOTO_QAP_CZ (8)FOTO_QAP_CZ (9)FOTO_QAP_CZ (10)FOTO_QAP_CZ (11)FOTO_QAP_CZ (12)FOTO_QAP_CZ (13)FOTO_QAP_CZ (14)FOTO_QAP_CZ (15)FOTO_QAP_CZ (16)

Prázdniny jsou tradičně obdobím uzavírek a větších stavebních prací na komunikacích. V Plzni v červenci přibylo další omezení na poměrně frekventovaném místě. Odstartovaly opravy na Rondelu a hned tak neskončí. Podle plánů potrvají až do konce prázdnin.

Opravy kruhového dopravně vytíženého kruhového objezdu odstartovaly na začátku prázdnin a právě jsou tedy zhruba v první čtvrtině. "Na okružní křižovatce Rondel se primárně opravují dilatační závěry mostů. S tím je spojena výměna krytu vozovky a opravy obrub. Práce budou trvat do konce srpna," říká k probíhajícím opravám Jan Weber z Ředitelství silnic a dálnic v Plzni.

Obdobné omezení, jaké panuje v místech teď, bude pokračovat. Úplná uzavírka frekventované komunikace nehrozí. "Pro dopravu bude vždy vymezen jeden jízdní pruh," dodává Jan Weber. Opravy vyjdou na zhruba sedm milionů.

Autobusů MHD se rekonstrukce nedotkla, stávající zastávky fungují beze změn...

Provozu autobusů MHD v místech se ale rekonstrukce nedotkla a překládat se nemusely ani zastávky. "Pouze v době dopravní špičky může docházet ke zpoždění vlivem větších kolon, ale momentálně díky prázdninám ten provoz není tak silný," řekl k aktuální situaci dopravně provozní ředitel Plzeňských městských dopravních podniků Jiří Ptáček.

FOTO: QAP.CZ

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství