Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Rýsuje se nám nová vláda? Prý chce snížit poslanecké platy....

31.05.2010 15:14

Začíná se rodit vláda ODS, TOP 09 a Věcí veřejných. Sami politici ji nazývají vládou proti zadlužování a korupci. Chtějí dokonce snížit platy v parlamentu a omezit poslaneckou imunitu. Dokáží to?

Rýsuje se nám vláda, kde bude ODS, TOP 09 a Věci veřejné. Sami tito politici se nazývají vládou proti korupci a zadlužování. Mají velké plány. Chtějí snížit rozpočet funkcionářů ve Sněmovně, platy i náhrady politiků a omezit imunitu. Nechtějí ale rozhodovat o volbě prezidenta. Podle Petra Nečase, lídra ODS a budoucího premiéra, se dál bude řešit šest programových okruhů - veřejné rozpočty, zdravotnictví, právo a korupce, zahraničí a obrana, školství a věda, životní prostředí a zemědělství.

Zda-li jim nadšení vydrží, ukáže čas. Ale už nyní se ukazují drobné náznaky budoucích sporů například lídr VV Radek John před volbami tvrdil, že by nikdy nešel do koalice s někým jako je Miroslav Kalousek. A nyní? Podle Johna si vybrali voliči sami a on se musí přizpůsobit. Co dalšího nás ještě čeká?

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT