Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Sobota v Plzeňském kraji ve znamení dopravních nehod. Složky IZS mají plné ruce práce

03.06.2023 18:00

První červnová sobota zaměstnává složky IZS ve velkém. Bourá se po celém Plzeňském kraji. 

5

V sobotu 3. června došlo po druhé hodině odpolední k vážné dopravní nehodě motorkáře. Pro zraněného muže letěl vrtulník. K vážné dopravní nehodě motocyklu došlo na silnici č. 27 za obcí Horní Lukavice. Nehoda dvou osobních automobilů a motorky si vyžádala vážná zranění. Informovali jsme zde

K další nehodě motocyklu došlo o hodinu později v Klatovech v ulici U Zastávky. “Pětapadesátiletého řidiče skútru transportujeme s lehčím zraněním do Klatovské nemocnice,” informoval mluvčí záchranné služby.

Nehoda dvou osobních automobilů zaměstnala ve stejnou dobu záchranné složky u obce Uněšov na severním Plzeňsku. “Účastníci dopravní nehody odmítli transport do zdravotnického zařízení a byli ponecháni na místě,” okomentoval Vítězslav Sladký.

Ke střetu dvou osobních vozidel došlo po čtvrté hodině odpolední u obce Kaceřov na severním Plzeňsku. “Dvě středně těžce zraněné ženy ročník 1954 a 2003 byly transportovány při vědomí pozemní cestou k dalšímu ošetření do FN Plzeň,” uvedl Vítězslav Sladký.

Foto ilustrační Milan Janoch

 
SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT