Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Soud rozhodl o trestu za 3 znásilnění

03.09.2010 8:06     03.09.2010 10:42

Plzeňský krajský soud rozhodl v pátek 3. září o trestu pro mladíka, který znásilnil tři dívky a jednu holčičku zneužil. Obžalovaný se k činům přiznal. Do vězení půjde na 7 let.

Třiadvacetiletý automechanik Karek Vávra stanulv pátek 3. září před krajským soudem v Plzni za tři znásilnění a jedno zneužití. Znásilnil tři dívky ve věku 13, 15 a 23 let. Také je obžalován z pohlavního zneužití 11leté dívenky. Sérii znásilnění spáchal v plzeňské rekreační oblasti Chlum. Své oběti si vybíral náhodně, do míst ale chodil jako skautský vedoucí chlapeckého oddílu, který měl nedaleko sídlo.

Obžalovaný automechanik Vávra se k činům s pláčem přiznal. Trpí totiž sexuální deviací a podle svého tak činu lituje. Za trestné činy mu hrozilo až 12 let vězení. Soud mu dal trest 7 let a nařídil zároveň i ochrannou léčbu.

Podle svých slov žádný z činů Vávra neplánoval, prý to vždy přišlo, když někde byl a viděl osamocenou dívku. posledním případem bylo znásilnění 23leté dívky na rozhledně Chlum letos v březnu.

Znalci doporučili ústavní léčení i trest s tím, že resocializace mladíka je závislá na nutné sexuální léčbě.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT