Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

31.05.2024 19:06

Voda v některých řekách stoupá

Aktuálně je na 1. stupni vodní nádrž Hracholusky (Mže).

V Plzni se chystá Veletrh pracovních příležitostí! Místa nabídne víc jak stovka firem

17.03.2015 10:01

V pořadí již 20. ročník veletrhu pracovních příležitostí se chystá v plzni. Proběhne ve středu 18. březanu v areálu ZČU na Borských polích. Práci bude nabízet víc jak stovka společností včetně nadnárodních společností.

DSC07364

Do areálu Západočeské univerzity v Plzni na borských polích ve středu 18. března zamíří řady těch, kteří jsou po škole a shání práci. Veletrh pracovních příležitostí je určený především studnetům, kteří se chystají pustit do "dospělého" života. Oproti minulému ročníku se veltrh opět rozsrostl a příležitosti bude nabízet víc jak stovka společností.

Veletrh pracovních příležitostí slaví v letošním roce 20 let od vzniku a vidět je to i na počtu firem, které se letso veletrhu účastní. "Oproti minulosti se veletrh značně rozrostl, a proto se letos kromě budov elektrotechnické a strojní fakulty rozšíří také do nové budovy Univerzitní knihovny ZČU," říká mluvčí univerzity Kamila Kolářová.

Veletrh je obdobně jako v uplynulých letech určený hlavně současným a budoucím asbolventům ZČU a vysokých škol v Plzni. "Hlavním cílem je navázání kontaktů mezi studenty a absolventy na straně jedné a personalisty velkých i malých, českých i zahraničních firem na straně druhé. Ti zde mají příležitost formou osobního kontaktu oslovit kandidáty na pracovní pozice z řad studentů či absolventů, představit jim možnosti budoucího uplatnění v oboru a nabídnout jim další formy spolupráce, například stáže, praxe či témata diplomových prací,“ uvedl Petr Břicháček z organizačního týmu.

Na veletrhu se představí přesně 143 firem, které shánějí vysokoškoláky na volné pracovní pozice. Díky vysoké účasti stává největším obdobným veletrhem v republice.  Podle organizátorů projde akcí každoročně přes čtyři tisíce návštěvníků, kteří si skutečně práci shání.

Podrobnosti najdete na www.veletrh.zcu.cz.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství