Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

01.06.2024 18:21

Plzeňská muzejní noc nalákala davy lidí - FOTKY

Již 20. ročník Plzeňské muzejní noci nabídl v pátek 31. května veřejnosti nahlédnout nejen do muzeí netradičním způsobem. Připraven byl bohatý program. Podívejte se na FOTKY.

Teplárna chce navýšit cenu tepla. Rada města Plzně návrh razantně odmítá

24.11.2022 18:27

Město Plzeň důrazně odmítá návrh Plzeňské teplárenské, a. s. na zdražení cen tepla. Proti tomuto kroku se ve čtvrtek postavila Rada města Plzně.

radiator-250558_1920

Zastupitelstvo města Plzně zároveň rozhodlo o zřízení pracovní skupiny, která bude ve věci jednat s druhým akcionářem a vedením společnosti Plzeňská teplárenská, a.s.

V pracovní skupině budou zastoupeni jak zástupci vedení města Plzně, tak opozice. „Koalice SPOLU před volbami informovala občany, že zařídila nezdražení ceny tepla v Plzni pro rok 2023. Bohužel se ukázalo, že se jednalo o falešné předvolební sliby a zástupci SPOLU nemluvili pravdu. Plzeňanům slibuji, že nyní uděláme vše pro to, aby se teplo v Plzni nezdražovalo. Toto je náš cíl pro nastávající jednání s druhým akcionářem. Už se nám podařilo vyjednat nezdražení cen vodného a stočného, stejně jako jsme rozhodli o tom, že od dubna 2023 budou lidé od 65 let věku jezdit MHD zdarma a studenti do 26 let za poloviční ceny. Věřím, že i v případě cen tepla budeme v jednání úspěšní,“ řekl primátor Roman Zarzycký.

Foto: Pixabay

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství