QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Tragická nehoda uzavřela v sobotu ráno dálnici D5, řidič byl opilý

28.12.2013 9:44     29.12.2013 21:14

K tragické nehodě došlo na D5 v sobotních ranních hodinách. Po srážce s osobním autem zemřel řidič nákladního vozidla. Kvůli nehodě byla dálnice na Prahu uzavřená.

PA091622

Tragická dopravní nehoda zkomplikovala dopravu v sobotu 28. prosince ráno na dálnici D5 směrem na Prahu. U Rudné se střetlo osobní auto s nákladním, řidič nákladního auta zemřel na místě. Dálnice D5 byla zcela uzavřená.

Ke střetu osobního a nákladního auta došlo na 0,5 km dálnice D5 ve směru na Prahu u Rudné kolem půl páté ráno. Řidič nákladního vozidla na místě zemřel. Nákladní auto skončilo převrácené přes oba pruhy dálnice. Policie tak uzavřela oba jízdní pruhy a dopravu odkláněla na EXITu 5. Kráce po deváté hodině byl zprůjezdněn levý jízdní pruh a doprava se na dálnici vrátila.

Příčinou nehody byl zřejmě alkohol. Řidič osobního automobilu, kterému se jako zázrakem nic nestalo, byl pod vlivem alkoholu. Dechovou zkouškou mu bylo naměřeno 2,04 promile.

Během dopoledních hodin se prováděly na dálnici odklízecí práce na krajnici a v pravém jízdním pruhu. V půl dvanácté už byla dálnice kompletně průjezdná.

Ilustrační foto

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to_copy
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT