QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

U Tlučné zemřela při nehodě mladá žena, další dva lidé mají těžká zranění

16.10.2012 17:05

Za obcí Tlučná směrem na Vejprnice na Plzeňsku došlo v úterý 16. října k vážné dopravní nehodě. Při střetu dvou aut zemřela žena, další dva lidé mají těžká zranění.

K další tragické nehodě došlo v úterý 16. října odpoledne na Plzeňsku. Za Tlučnou směrem na Vejprnice se srazila dvě auta. Nehodu nepřežila mladá žena, další dvě osoby mají těžká zranění. Záchranáři je převezli do nemocnice. Silnice z Vejprnic na Tlučnou byla kvůli nehodě uzavřena.

"Osobní auto, které řídila mladá žena, narazilo do protijedoucí dodávky. Svědkem nehody byla zdravotní sestra, která ženu těžce poraněnou ženu z vozu vytáhla a okamžitě započala s resuscitací. Po příjezdu hasiči vystřídali zdravotnici a pokračovali v oživování. V dodávce zůstaly dvě osoby, které se nemohly dostat z vozu ven, obě utrpěly poranění. Hasiči povolali na místo další sanity. Po příjezdu lékařů na místo spolupracovali dále při oživování a ošetřování zraněných osob. I přes včasnou pomoc mladá žena vážným poraněním podlehla," uvedla k nehodě mluvčí hasičů Pavla Jakoubková.

K další vážné nehodě došlo na severním Plzeňsku. Zranilo se celkem šest lidí. Mezi zraněnými jsou i děti.

foto : nehoda u Tlučné - HZS Plzeňského kraje

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT