Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

02.06.2024 12:14

Kvůli zaplavení byl v Plzni neprůjezdný Rondel

Hasiči odčerpali vodu, nyní je místo již průjezdné

Nový ročník hokejové extraligy je za rohem. HC Škoda Plzeň představuje nové dresy - VIDEO

12.09.2023 13:08

Do prvního duelu plzeňských hokejistů, který se odehraje na plzeňském ledě, zbývá už jen pár dní. Klub HC ŠKODA Plzeň dnes představil nové dresy, ve kterých modrobílí budou v sezóně 2023/2024 bojovat.

Nové dresy představení_0923_HC Škoda Plzeň
bílé dresy_HC Škoda Plzeň_2023_2024tmavé dresy_HC Škoda Plzeň_2023_2024Nové dresy představení_0923_HC Škoda Plzeň

HC Škoda Plzeň hned v úvodu nové hokejové sezóny bude hostit Třinec. Utkání se odehraje ve čtvrtek 14. září od 17:30.

„Věřím, že nás čeká atraktivní a skvělá sezóna. V týmu proběhly poměrně veliké změny, ale věřím, že kluci, kteří přišli, dokážou góly nahradit. Snad si sezónu užijeme a bude bez Covidu, aby mohli diváci chodit stále. Cíl je opět jasný, dostat se mezi nejlepších osm týmů,“ nechal se slyšet Martin Straka, místopředseda představenstva.

Hokejisté měli tvrdou přípravu. „Po minulé sezóně si kluci odpočinuli, příprava začala pod vedením Jana Snopka na začátku května. Někteří hráči měli individuální plán, ale všichni jsou velmi dobře připravení. První měsíc na ledě byl velmi náročný, nyní vše již ladíme na první zápas sezóny. Každoročně dáváme možnost mladým hráčům, ne jinak tomu bude i letos, svou šanci si zaslouží,“ okomentoval hlavní kouč Petr Kořínek.

V roli kapitána na led nastoupí Jan Schleiss. „Určitě roli kapitána přijímám, vnímám to jako velkou poctu. Doufám, že do sezóny dobře vstoupíme. Jsem rád, že se do kádru vrací spousta plzeňských kluků, kteří pro ten klub budou v sezóně dýchat,“ řekl kapitán A týmu.

Plzeň dnes oficiálně představila nové dresy A týmu. Indiáni budou hrát domácí duely v bílé barvě.

Foto a video HC Škoda Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství