Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

19.05.2024 16:02

Bouralo se na dálnici D5, auto narazilo do svodidel na km 114 ve směru na Prahu. Jeden pruh je neprůjezdný.

Další nehoda je u Chotíkova na silnici 20, střetla se dvě auta. Nehoda je bez zranění

Provoz v Plzni zkomplikovaly nehody na hlavních tazích - FOTKY

22.04.2016 8:33     22.04.2016 9:19

Nehody na Karlovarské a také na Klatovské třídě zkomplikovaly v pátek ráno provoz v Plzni. U křižovatky Na Belánce se přitom srazila takzvaná míchačka, osobní auto a robustní pick-up.

FOTO_QAP_CZ (3)
FOTO_QAP_CZ (3)FOTO_QAP_CZ (2)FOTO_QAP_CZ (4)FOTO_QAP_CZ (5)FOTO_QAP_CZ (6)FOTO_QAP_CZ (7)FOTO_QAP_CZ (8)FOTO_QAP_CZ (9)FOTO_QAP_CZ (10)

Řidiči zažili v pátek ráno v Plzni kompikace hned a několika místech. Problémy nadělaly nehody na hlavním průtahu městem z Bor na Severní předměstí. Bouralo se na Karlovarské i na Klatovské. Přesné příčiny nehody se stále šetří.

K nehodě na Karlovarské třídě směrem do centra došlo krátce před půl osmou, tedy v době ranní dopravní špičky. Dvě auta se střetla u křižovatky s Lidickou ulicí. V místech se okamžitě začaly dělat kolony. Na ty jsou sice řidiči v této oblasti poměrnš zvyklí, tentokrát se ale čekání zase o něco protáhlo.

Zhruba o půl hodiny později pak došlo k nehodě i na opačném konci města. Na Klatovské směrem do centra se srazila hned tři vozidla za křižovatkou Na Belánce (viz fotogalerie). V nehodě navíc figurovala míchačka, která osobní auto poměrně značně zdemolovala. Také na hlavním tahu z Bor tak museli řidiči počítat s komplikacemi. Nehody se naštěstí obešly bez zranění a přesné příčiny stále šetří policie.

FOTO_QAP_CZ (4)FOTO: QAP.CZ

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT