Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Viktorka vstoupí do osmifinále Evropské ligy! Zbraně předem neskládá

08.03.2018 8:56

Fotbalisté Viktorky už ve čtvrtek večer otevřou brány osmifinále Evropské ligy. Favoritem je ale soupeř. "Budeme chtít Sporting potrápit a možná i překvapit," říká Pavel Vrba.

i5048

Fotbalisté FC Viktoria Plzeň mají před sebou vstup do osmifinále Evropské ligy. První duel odehrají na hřišti portugalského Sportingu CP. Do utkání ovšem Viktroka nejde jako favorit, ani tak se ale předem rozhodně nevzdává.

"Favoritem na postup je Sporting, který má mnohem víc zkušeností i velice kvalitní hráče. Na druhou stranu my jsme také načerpali zkušenosti a budeme chtít Sporting potrápit a možná i překvapit. Náš soupeř v posledních zápasech předvádí obrovsky ofenzivní fotbal. Portugalská mužstva obecně hrají ofenzivně, což je určitě z části jejích filozofií,“ říká trenér Pavel Vrba. "Motivace postoupit je obrovská. Pro celý český fotbal by tohle byl úspěch, proto uděláme pro postup úplné maximum,“ má jasno Vrba.

Už předem je jasné, že na viktoriány čeká mnohem urputnější a silnější soupeř, než jakým byl Partizan Bělehrad. "Nevím, jestli bude stačit výkon, který jsme předvedli v prvním poločase zápasu v Bělehradě. Na druhou stranu ve druhé půli tohoto utkání i celém odvetném duelu v Plzni jsme předvedli naši ofenzivní sílu. Uvidíme, zda to bude na Sporting stačit,“ dodává Pavel Vrba.

Jasno o tom, že se budou muset nasadit všechny síly, je i v kabině. "Pro nás je to obrovská motivace, chtěli jsme se přes zimu udržet v Evropě a nyní se budeme snažit udělat všechno proto, abychom se dostali i přes Sporting,“ říká před zápasem Daniel Kolář.

První utkání osmifinále se hraje od 21:05.

FOTO: FCVP - Ladislav Nussbauer

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství