Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Z Lub až k bazénu? Klatovští mohou otestovat novou linku MHD

05.06.2023 11:31

Klatovští by se mohli dočkat pravidelné autobusové linky, která zajede z Lub až k Městským lázním. Dopravce zahájil zkušební provoz první červencový den.

krytý plavecký bazen klatovy_město Klatovy

„Od soboty 1. července 2023 bude zajíždět autobus v rámci Městské hromadné dopravy do ulice Dr. Sedláka k Městským lázním. Bude se jednat o zkušební provoz během letních měsíců červenec a srpen,“ uvádí město Klatovy.

Dopravce Klatovská dopravní společnost bude novou linku č. 436003 zajišťovat minibusem. Zkušební provoz zahrnuje 3 spoje k lázním a 3 spoje zpět. „Minibus bude jezdit z Lub, u Drůbežárny ulicemi 5. května – Puškinova - Národních mučedníků –Studentská - Plánická (u kruhového objezdu) – Plánická - náměstí Míru – Pražská –Dobrovského – Plzeňská - Pod Koníčky – Koldinova – Dukelská - Nádražní (Tylovo nábřeží) – Domažlická – Podhůrecká – Nádražní - Franty Šumavského - Dr. Sedláka (před Krytým plaveckým areálem – bude označeno dopravní značkou),“ upřesňuje František Kocfelda, vedoucí HO MěÚ Klatovy.

Odjezdy z Lub budou každý den v 9:15, 12:45 a 15:45 hodin. Odjezdy od Městských lázní budou každý den ve 12:15, 15:15 a 18:15 hodin. „Kompletní jízdní řád této trasy bude k dispozici během června,“ doplňuje Kocfelda.

Foto ilustrační tsklatovy.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT