Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Začátek týdne bude s teplotami nad nulou a občasným sněžením

25.01.2015 21:59

Začátek pracovního týdne výrazné sněžení nepřinese. Teploty by se měly pohybovat od nuly do tří stupňů Celsia, sněžit by mělo jen občas. V nižších polohách půjde o srážky smíšené.

cestou z Černého jezera10_3 (3)

Začátek pracovního týdne bude ve znamení teplot těsně nad nulou s občasným sněžením či srážkami smíšenými.

V pondělí 26. ledna má být oblačno, přechodně až polojasno. Denní teploty se budou pohybovat od nuly do 3 stupňů Celsia. Večer by měla přibývat oblačnost a mělo by začít mírně sněžit. Na horách se teploty budou pohybovat od -4 až -1 °C.

Meteorologové varují řidiče před tvorbou náledí, a to hlavně v pondělí večer a v noci. "Večer a v noci v místech se srážkami v nižších a středních polohách ojediněle náledí," uvádí Český hydrometeorologický ústav. 

V úterý 27. ledna má být zataženo se sněhovými přeháňkami. V polohách pod 400 m budou srážky s deštěm. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat od 0 až +3 °C.

Ve středu 28. ledna bude podle předpovědi oblačno až zataženo, místy by mohlo slabě sněžit, v nížinách se bude jednat o srážky smíšené. Večer na západě by měly být srážky četnější. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat od 0 do +3 °C.

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT