Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Z Jablonce přiváží Viktoria tři body

30.11.2015 19:30

Viktoria zvládla poslední venkovní zápas SYNOT ligy pro rok 2015 a odváží si tak ze severu Čech velmi důležité tři body za výhru 1:0.

Foto Pavel Němeček (8)

Viktoriáni se po nezdaru v Borisově, kde prohráli s Dinamem Minsk 0:1 a ztratili tak možnost bojovat o účast v Evropské lize i na jaře, museli opět přepnout na boj v SYNOT lize. V rámci 15. kola cestovali svěřenci Karla Krejčího do na hřiště FK Jablonce, kde se Viktorii v poslední době velmi daří. A dařilo se jí i v rámci pondělního zápasu.

Karel Krejčí pro duel se nebezpečným a ambiciózním Jabloncem sáhl ke stejné základní sestavě z vítězného ligového zápasu s Mladou Boleslaví. Do utkání lépe vstoupili domácí. Ve 24. minutě se do první nebezpečně šance dostal Ďuriš, který dokázal dát gól. Ten ovšem pro těsný ofsajd rozhodčí neuznal. O minutu později byl blízko gólu Mingazov, ale Kozáčik výborným zákrokem Viktorii zachránil. Ve 32. minutě Viktoria rozehrávala standardní situaci, odražený míč se dostal k Limberskému, ten patičkou chytře přihrál na Hořavu, který poslal centr do vápna. Na něj nejlépe vyskočil Jan Baránek a Hrubý byl bez šance, Viktoria otevřela skóre.

I do druhého dějství vstoupili lépe svěřenci Jaroslava Šilhavého. V 51. minutě nikým nehlídaný Mingazov ovšem ve vápně hlavičkoval v dobré pozici pouze nad břevno. Ke konci zápasu se hra hodně kouskovala. I když se oba týmy snažily být stále aktivní, k výraznějšímu ohrožen jak jedné, tak druhé branky nedošlo.

Viktoria tak přivátí domů díky jednobrankovému vítězství na půdě soupeře cenné tři body.

FK Jablonec - FC Viktoria Plzeň 0:1 (0:1)

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství