Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Čím se liší kuchyně Schüller od konkurence? Je toho opravdu hodně!

20.03.2012 14:40

Není jednoduché si v současné době vybrat kuchyni. Proto jsme pro vás zjišťovali, jak se liší od konkurence kuchyně značky Schüller. A naše zjištění prokázalo, že značka je velmi odlišná od běžných kuchyňských studií. Jak?

Foto č. 1

Proč si vybrat právě kuchyně značky Schüller? QAP zjišťoval, proč právě Interiery Krejcar jsou tím správným výběrem k realizaci kuchyně. Liší se totiž v mnoha věcech od konkurence na českém tru.

INTERIERY KREJCAR od roku 2001 nabízí kompletní služby spojené s návrhem a realizací interiéru domu či bytu na klíč v nadstandardním provedení. Na míru do vašeho interiéru dodají a nainstalujeme funkční, nadčasové a luxusní kuchyně Schüller včetně všech obývacích prostor a doplňků. Německý nábytek je zpracován na velmi vysoké technologické úrovni a nabízí unikátní provedení, materiály a barvy. Klade důraz na detail, spolehlivost, ergonometrii, vysokou kvalitu a šetrnost k životnímu prostředí. Firma Interiery Krejcara nabízí  nadstandardní služby v podobě aktivního vaření, individuálního přístupu, grafických 3D návrhů, nebo zaměření prostoru přímo u Vás doma. Designerský tým je připraven odborně poradit v problematice řešení kompletního interiéru. Přijďte obdivovat design výjimečných produktů.

Konkurenční výhody:

Foto č. 2

■ 5 let záruka na nábytek značky Schüller
Značka Schüller klade velký důraz na servis pro konečného spotřebitele – zákazníka. Na materiál klade výrobce 5 letou záruku.

Velice kvalitní robustní dvířka 19 - 23 mm, aneb "nejsou dvířka jako dvířka"
Značka Schüller disponuje velice kvalitními stroji na zpracování frontů – dvířkoviny. Díky kvalitním strojům na té nejvyšší technologické úrovni může produkovat továrna Schüller kolem 300 kuchyňských sestav denně, což dělá zn. Schüller jednoho z pěti největších producentů kuchyní.

- Čelní plochy z fólie
Velmi snadno se udržují, jsou opláštěné bezespárovou plastovou fólií, jednobarevné nebo v imitaci dřeva za atraktivní cenu. Povrch hladký nebo profilovaný, matný nebo lesklý.
- Čelní plochy z plastu
Čelní plochy odolné proti opotřebení s vysoce kvalitní vrstvou melaminové pryskyřice. Povrch může mít jemnou strukturu a nabízí se často jako imitace dřeva. K dostání i v jednobarevném provedení.
- Čelní plochy z laminátu
Tyto nejodolnější čelní plochy jsou opatřeny laminátovou vrstvou z fenolové pryskyřice, dekorativního papíru a průhledné krycí vrstvy. Tento povrch je mnohem silnější a tvrdší než u čelních ploch z plastu, a tím i robustnější.
- Lakované provedení s vysokým leskem
Vysoce kvalitní provedení vyrobené několika pracovními postupy, které je proto trvanlivější. Charakteristický jasnými barvami s hloubkou a měkkým pocitem na dotek.
- Lakované provedení s matným efektem
Náročným způsobem v několika výrobních krocích vyrobené čelní díly s průhledným matným lakem jsou díky několika vrstvám laku obzvláště odolné. Kromě toho jsou na dotek jemně hedvábné.
- Strukturované lakované provedení
Strukturovaný lak je zvláštní formou lakovaného povrchu, který umožňuje snadnou údržbu; je k dispozici jako měkkce matový či s jemnou strukturou. Strukturovaný lak se nabízí v mnoha barvách.
- Dřevěné provedení
Dřevěné masivní provedení čelních dílů je přirozené a trvanlivé. K zajištění ochrany povrchu jsou tyto díly pokryty obzvláště pevným dvousložkovým lakem.
- Provedení se skleněným vzhledem
Čelní díly se skleněným vzhledem, avšak mnohem lehčí a cenově přijatelnější. Díky zvláštní úpravě hran lze dosáhnout vzhledu jako ze skla. K dispozici ve vysoce lesklém akrylovém provedení nebo v matu.

Firma Schüller má materiál pro dvířka silnější a materiálově kvalitnější ( 19-23mm), což dovoluje dodržet tak dlouhou záruční dobu kuchyně. U českého výrobce jste mohli zaznamenat dvířkovou o něco slabší, cca 14 – 18 mm.
7 vrstvý lak ve vysokém lesku, matu a matném strukturovaném laku
Schüller používá pod 7 vrstvý dvousložkový polyesterový lak bez obsahu styrenu (karcinogenní látka) kvalitní nosné desky MDF s celkovou tlouštkou čela 20 mm. Lak se vyrábí ve třech provedení: Lak ve vysokém lesku, matný lak a matný strukturovaný lak. Sedmivrstvý lak je velice tvrdý, kvalitní a trvanlivý.
K dodávce výrobce dodává k dvířkům náhradní lak, dojde –li k požkození lakovaného materiálu a je-li třeba drobný oděrek zalakovat.

Laminové korpusy
Pokud jste slyšeli o standardně rozvyklaných korpusech, které dostanou svojí stabilitu až po usazení pracvní desky, u zn. Schüller na to zapomeňte. Samostatný korpus u značky Schüller je kompletně zalaminovaný s velice pevnými zády, který může stát jako samostatná skříňka. Korpusy dováží výrobce samostatně, kompletně složené, perfektně zabalené v recyklovatelných obalových materiálech, včetně všeho příslušenství (zásuvky, kování).
Výsuvné systémy, zásuvky, zafrézované protiprachové lišty a skleněné bočnice
Korpusy vyšších řad zn. Schüller obsahují i zafrézované protiprachové lišty včetně skleněných bočnic.
- Technika zasouvání a tlumení dovírání Motion
Všechny zásuvky a výsuvy jsou vybaveny tlumením dovírání Motion. Samočinný zásuv uzavírá lehce a měkce posledních 3–5 cm a garantuje zastavení v koncové poloze.
- Výsuvy v různých výškách a mnoha variantách
V kuchyni je místo obzvlášť drahocenné. Pro perfektní využití veškerého místa od příborů až po velké hrnce nabízíme tři výšky v odstupech 130 mm: Zásuvky a výsuvy s výškou 130 mm, 260 mm a 390 mm.
- Dvoustěnný skrytý rám
Vysokou nosnost a stabilitu zajišťuje dvoustěnný systém ocelových rámů. Skryté vedení probíhá lehce a bezhlučně s pojezdovým systémem z kvalitního plastu. Plný výsuv umožňuje 100% přístup do všech oblastí.
- Skleněný boxside
Bočnice výsuvů působí v novém provedení se skleněným boxside velkoryse a elegantně. Leštěné sklo vytváří společně s kovem vkusné, perfektní postranní zakončení.
- Zásuvky jsou k dostání v nejrůznějších variantách vybavení
Obsah zásuvek je vždy snadno přístupný, ihned použitelný a perfektně uklizený. Inteligentní a variabilní způsob uspořádání organizuje od příborů přes koření až po nožový blok, digitální váhu nebo univerzální kráječ veškeré pomůcky, které mají v moderní kuchyni své místo. Elegantní nástavce jsou k dostání buď z translucentního plastu nebo masivního bukového dřeva.
Na nejvyšší TOP modely kování značky BLUM, které jsou pro Schüller standardní klade doživotní záruku
Specifický technický design řad kuchyní 
Pokud kvalita, funkce a design zdaleka přesahují cenu, pak mluvíme o kuchyni next125 nebo next line které si můžete prohlédnout zde
Stejné barvy v různorodém materiálovém provedení, různé komponenty ve stejném barevném a materiálovém provedení
To co bylo donedávna nereálné, dnes se se značkou Schüller stává skutečností. Dokážeme nabídnout širokou škálu materiálů v různém barevném provedení.
Široká škála materiálů a barev umožňuje se barevně sjednotit na více rozdílných materiálech – je možno udělat celou sestavu v jedné barvě, ale jednotlivé díly budou pořád z určených materiálů pro tuto plochu.
Materiály a povrchy dostupné pouze u výrobce Schüller – zcela originální a jedinečné barvy, vzory a tvary.
Schüller disponuje širokým spektrem materiálů a barev, které jsou na českém trhu unikátní. Navštivte showroomy INTERIERY KREJCAR a dozvíte se více.
Návrh, výroba a logistika s odpovědností vůči přírodě
Certifikace naší firmy Schüller logem PEFC je známkou naší angažovanosti pro ekologii a zodpovědného zacházení s nepostradatelnou surovinou a materiálem, jakým dřevo rozhodně je. Integrativní koncept iniciativy PEFC pracuje totiž na zachování ekologické rovnováhy lesů a je garantem kontrolovaného řetězce činností – nezávisle monitorovaného, naprosto transparentního a zaručeně trvale udržitelného.
Montáž, která je vždy součástí dodávky.
Kompletní realizace interiérů „na klíč“
Speciální služby
- zaměření přímo u Vás doma
- čištění koberců a podlah profesionálními přístroji zn. Kärcher

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT